06 70/884-58-87 vagy 06 70/410-91-48 baupoolteckft@gmail.com

gyakori kérdések

Mennyibe kerül a polimedence telepítés?
Az általunk ajánlott gépi földmunkás rendkívül precíz. Lehet, hogy helyi vállalkozók olcsóbbak, de az általunk tapasztaltak szerint,más vállalkozók 99%-ban elrontják a munkagödör kialakítását. Ami a későbbiekben többlet anyagköltségként és többlet munkadíjként jelentkezik a megrendelőknél.  Ami a végösszeget rendkívül befolyásolja.

Nem fér be a kapun a mixeres vagy a tüzépes autó, vagy dombos vagy lejtős a terület?
Fontos tudnunk előre hogy a helyszínen milyen terepviszonyok vannak,hiszen ezek is befolyásolják a munkadíjakat. Tehát szükség lehet helyszíni felmérésre külön térítési díj ellenében.

Talajvízes a terület?
Ha talajvizes területről van szó,akkor érdemes talajmechanikai szakértő véleményét kikérni, hogy az adott helyszínre telepíthető-e a medence.

Ki rakja a helyére a medencét?
Amennyiben a megrendelő szeretné a megrendelt medencét a helyére helyeztetni azt külön munkadíj ellenében meg tudjuk oldani. De ha vannak barátok kollegák akik segíteni tudnak, akkor ezt saját erőből is megtehetik.

Ki rendeli meg, vagy szállítja ki az anyagokat?

Amennyiben a megrendelőnek nem jelent nehézséget, akkor azt saját maga is megteheti, természetesen elküldjük az adott medencéhez, vagy munkafolyamathoz az anyagszükségletet. De ha nincs ideje erre mi szívesen levesszük ezt a terhet a válláról.

Elérhetőség

Bau-Pooltec Kft.

2225, Üllő, Gyömrői út 83.

+36-70-884-5887

vagy

+36-70-410-9148